![]()
| ||
![]() | ![]() | ![]() |
![]() ![]() | ||
![]() ![]() Шановна пані Алена!vt (Віцька з Луцька) | 1.06.2007 20:15 Відповідь на коментар "Блин, я таки думала, что умный... Нетерпимость не является признаком разумного человека. Скорее пещерного." Зразу напишу – я не нацист, я ненавиджу скінхедів. Не маю нічого проти жодної нації чи раси. Виступаю проти будь-якого насильства, затятий пацифіст. А посилання на "Персонал плюс" додав, бо там зустрічається багато цікавих фактів, які НІКОЛИ не побачите і не почуєте від інших ЗМІ. Я знаю людей, що підтримують УКП. Це такі ж звичайні люди, патріоти, як і прихильники інших помаранчевих партій. Звичайно, Георгій Щокін та його однопартійці дуже перегинають палицю. Якщо довго і уважно читати партійні газети, можна зробити висновок, що всі люди в Україні, за винятком УКПівців – євреї. Доводилось зустрічати статтю, думка якої – в нас мало скінхедів. Там вистачає домислів і неотесаних припущень, але є і обґрунтовані розумні речі. Ви ознайомлювались з УКПівською точкою зору? Якщо так (інакше Ваш коментар виглядає голослівним), дайте відповідь на декілька питань і прокоментуйте певні факти. 1. Чому США так завзято, не шкодуючи грошей ($ 3 млрд./рік), підтримують Ізраїль? Якось один американський дипломат проговорився: "Для мене головне -інтереси Ізраїлю". 2. Для визначення нетерпимості до якої ще нації придумали ОКРЕМЕ слово – "антисемітизм". А як називати тих, хто ненавидить українців? 3. Що мав на увазі пан Фельдман, коли казав: "Після 2006 року в Україні не буде титульної нації. Українці танцюватимуть навколо євреїв"? І це я нетерпимий? Якщо я і нетерпимий, то до тих, хто знущається над Україною, над нами, незалежно від національності. Така відверта українофобська заява відомого політика – справжня сенсація! І в новинах по якому каналу ЦЕ ЗГАДАЛИ? 4. Після скасування поправки Джексона-Веніка я на власні вуха чув по 5 каналі, як якийсь конгресмен сказав: "Треба закрити МАУП". Значить, правда очі коле. Якщо сіонізм – це видумка, то чому американці чи наші владні мужі НЕ МОЖУТЬ сказати нічого толкового на цю тему. Тільки вішають ярлики і роблять голослівні заяви. Я дивуюсь як ще після матчу "Дніпро" – "Маккабі" наших футболістів не звинуватили в антисемітизмі. 5. Одного разу у ВРУ пан Бродський сів на місце президента, а Ярослав Кендзьор сказав: "Що було б, якби українець сів на місце президента в кнесеті?" Бродський почав кричати і плюватися: "Націоналісти! Я вас нєнавіжу!" Ось така реакція НЕТЕРПИМИХ сіоністів на зауваження. 6. Ще одна показова історія – Бродський дав неправдиві свідчення проти Чобота, коли він судився з Суркісом. Причому Суркіс – політичний опонент пана Михайла. Пізніше Бродський сказав Чоботу, мовляв, вибач, але єврейство для мене – головне. Це тільки деякі тези, що я вичитав в партійній періодиці УКП. Наприклад, про вплив Ізраїлю на політику США, який я описав двома реченнями, на сайті "Персонал плюс" є стаття на 15 сторінок (14 шрифтом). І наведені там факти важко заперечити. Я нікого не закликаю судити про людей за національною ознакою. Підкреслюю ще раз – не маю нічого проти євреїв чи іншої нації. Але маю проти деяких особин, для яких українці – неповноцінні люди. Не стверджую, що всі біди України від сіоністів, але прошу взяти до уваги цю теорію, бо в ній є раціональне зерно. Закликаю озирнутися навкруг і аналізувати всі події, що відбуваються в наc під носом, але замовчуються ЗМІ. PS: Я трохи невчасно на НП заліз, Бо запах сесії б'є в ніс. Гризти граніт науки – справа нелегка, Тому поки що всім – па-па. I'll come back. Ще подискутуємо... ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() По історії поглянувши так прямо скажем краще вже жидам цю тему не зачіпати, бо це вони прислужували всім окупантам і зайдам на Україні. Ци ти як кчками міряв, додава, чи стверджуєш що в сумі євреї зробили добра більше ніж один українець чи як? ![]() | |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
© 2007 - 2020, Народна правда © 2007, УРА-Інтернет – дизайн і програмування Передрук матеріалів дозволяється тільки за умови посилання на "Народну правду" та зазначення автора. Використання фотоматеріалів із розділу "Фото" – тільки за згодою автора. "Народна правда" не несе відповідальності за зміст матеріалів, опублікованих авторами. Технічна підтримка: techsupport@pravda.com.ua ![]() | ![]() |
![]() |