Поиск по сайту:
Найти



Народные блоги

Добавить ленту статей сайта в свой iGoogle
Последние публикации
-3
Рейтинг
-3


Голосов "за"
4

Голосов "против"
7

Комментарии
Релігійний світ   | 21.02.2011 21:24
Вас цікавить моє ставлення, як адвентиста, до аборту? Аборт – це припинення життя, вбивство, порушення шостої Божої заповіді "Не вбивай". Це такий самий гріх, як святкування неділі, перелюб чи обман.
Релігійний світ   | 21.02.2011 21:26
Якщо ці слова означають владу конкретних осіб (наприклад, апостолів чи священиків), яка була б рівна прерогативі Бога та Христа, то апостоли мали б користуватися нею. У книзі Дії Апостолів описаний розвиток першохристиянської Церкви протягом ЗО років після воскресіння Христа. На подив, ми не зустрічаємо жодного апостольського вислову: "Сину мій, прощаються гріхи твої!" Вони жили громадою разом, але ніде не згадується про одиничне чи масове відпущення апостолами гріхів.
Релігійний світ   | 21.02.2011 21:27
Якби хтось і мав це виключне право серед апостолів, то, певно, це був би Петро. У день П'ятидесятниці чимало людей серед натовпу були винними у страті Христа. Чи це не можливість закликати до покаяння та відпустити їхні гріхи? Та Петро промовляє: "Покайтеся, і нехай охреститься кожний з вас в Ім'я Ісуса Христа на прощення ваших гріхів" (Дії 2:38). Може, то масовий випадок, а Петро приймав грішників лише індивідуально на сповідь? До Симона, що хотів купити Божий дар, він промовив: "Отже, покайся за це твоє зло й молися Богові, може, проститься тобі задум твого серця" (Дії 8:22).
Релігійний світ   | 21.02.2011 21:29
Зверніть увагу на Першоапостольську Церкву

в ній були апостоли, єпископи, пресвітери, диякони

і жодного священика

Чому?

Бо в часи Нового завіту Ісус Христос є нашим Первосвящеником, і перед Ним ми сповідуємось в скоєних гріхах.
Tomodachi   | 22.02.2011 18:32
Пане адвентист, де ви? Чого відмовчуєтеся? Так вас сильно вразило, що ви дотепер присв"ячували свій час (і певно гроші) секті, котра, словами Господа, "цідить комарів, але поликає верблюдів"? Не журіться, ще можете все виправити. Головне усвідомитикуди ви попали і тікати від них так як ті англікани, про яких ви згадували тікають від своїх фарисеїв.
Tomodachi   | 22.02.2011 18:42
Перепрошую, не бачив ваших відповідей – чомусь вонт не з"являлися в моєму браузері.
Щодо аборту – можливо ви і проти нього, як вбивства, але тільки не "як адвентист". Ви вмієте читати? Ваша "церква" не засуджує вбивства дитинки-каліки чи дитини, батько якої гвалтівник. Ви до такої "церкви" належите – і не сором вам??? І як вам язик повертається казати, що славити Бога в неділю такий самий гріх як вбивство?! То всі ваші сектанти такі розумні – чи ви серед них найрозумніший такий?
Другий коментар – Sapienti sat. Розумному досить того що Господь сказав апостолам. Будете на страшному суді пояснювати, що ви не розумний і вам не було того досить.
Tomodachi   | 22.02.2011 18:54
Третій комент – Церква Христова саме так і вчить, що хрещення змиває всі гріхи. Сповідаються ті, хто згрішив після хрещення. Хоч би ознайомилися з предметом перед тим як кидати багно на Церкву!
А священик – це те що пресвітер. Так в церкві і моляться "за чесне пресвітерство й в Христі дияконство". В англійській "priest" – слово що походить від грецького "пресвітер". В одній мові запозичують слова, в другій народ свої дає – в чому проблема??
Як ви з вашим "світлим розумом" ще не здогадалися написати, що в Новому Завіті був "Теос", а ви, слов"яни якомусь "Богу" поклоняєтеся? Я би не здивувався і такому – дуже вже сектанти "розумні"!
Ще не досить вам тут так ганьбитися???
Tomodachi   | 22.02.2011 18:56
Так себе ганьбити – і головне за кого? За секту, що допускає вбивство хворих дітей? Та одного того розумній людині має бути досить, щоб зрозуміти, що це ніяка не церква, а фальшивка!
Tomodachi   | 26.02.2011 21:26
Як там, пане адвентист? Задумалися?
Релігійний світ   | 11.03.2011 13:35
Щодо фарисейства.

Неділя святкується за 29 правилом лаодикійського Собору, яке протирічить четвертій заповіді Божій, бо в цьому правилі переміщено день відпочинку з суботи на неділю. В Біблії жодного тексту не існує про переміщення дня відпочинку. Але проблема перекручування Божих заповідей не з'явилася сьогодні.
Релігійний світ   | 11.03.2011 13:36
Крім того, що фарисеї не прйняли Ісуса Христа, вони грішили ще й тим, що перекручували десять Божих заповідей.
Згадайте: Бог заповів шанувати родичів, а фарисеї придумали корван.
Бог заповів відпочити в суботу від звичної праці, а фарисеї обтяжили цей день видуманими ними приписами типу суботнього дня і т.п.
Бог заповів зберігати подружню вірність, а фарисейська школа навчала відпускати дружину за... підгорілу їжу.
Христос свого часу сміливо захистив Божу заповідь від людських передань, що суперечать їй:
"Чому ви порушуєте заповідь Божу ради передання вашого?" (Матв. 15:3).
Релігійний світ   | 11.03.2011 13:36
Висновок очевидний – ті, хто святкують п'ятницю, неділю чи будь-який інший день крім освяченої Богом від створення світу суботи – ПОСЛІДОВНИКИ ФАРИСЕЇВ!!!
Цей гріх слід визнати і більше не переміщувати дня відпочинку, в який Бог заповів відпочити від звичної праці.
Релігійний світ   | 11.03.2011 13:37
Адвентисти сьомого дня – всесвітня протестантська Церква, яка проповідує спасіння по Божій благодаті в Ісусі Христі та визнає всі без винятку заповіді Десятислів'я включно з четвертою про святість суботи, що повністю узгоджується зі Святим Письмом, яке наголошує, що не всі, хто вважає себе християнами, а тільки ті з них, що дотримують заповіді Божі, є Божим народом, а отже і Божою Церквою на землі. "І змій розлютувався на жінку, і пішов воювати з останком насіння її, що бережуть заповіді Божі та мають свідоцтво Ісусове" (Одкр. 12:17).
Релігійний світ   | 11.03.2011 13:41
Всі релігійні організації, які замінили святість суботи згідно четвертої Божої заповіді на нелегітимну з точки зору Святого Письма святість неділі є сектами, які відхилились від вчення пророків, апостолів і Ісуса Христа.

Томодачі, запрошую в найближчц суботу прийти на богослужіння до Церкви Адвентистів Сьомого Дня. Я щиро бажаю вас бачити серед викуплених в Царстві Божому!



Самые комментируемые
"Проблема" языка: наживка для электората  908
Русскоговорящие украинские националисты...  905
Государство Украина не состоялось...  773
Вопрос русского языка в Украине – тест на демократию?  740
Русский язык получил государственный статус второго языка в Украине  690
Андрій Іллєнко: Нотатки про соціал-національну революцію  672
Дмитро Чобіт: Макуха або Штрихи до політичного портрета "Блоку Юлії Тимошенко"  668









© 2007 - 2020, Народная правда
© 2007, УРА-Интернет – дизайн и программирование

Перепечатка материалов разрешена только со ссылкой на "Народную правду" и указанием автора. Использование фотоматериалов раздела "Фото" — только по согласованию с автором.
"Народная правда" не несет ответственности за содержание материалов, опубликованых авторами.

Техническая поддержка: techsupport@pravda.com.ua