![]()
| ||
![]() | ![]() | ![]() |
![]() ![]() | ||
![]() ![]() Матеріал для тих, хто хотів би зрозуміти Кр-каНикита | 6.07.2014 11:12 "Мій внутрішній ватник, або Подорож туди, звідти, і знову туди" Олександр Демченко, для УП _ П'ятниця, 04 липня 2014Правда, тут йдеться про позицію неосвічених людей, а наш ніби ж освічений. Але НМД сутність психологічної позиції та сама ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...обурені – це, в основному, люди без вищої освіти, без досвіду політичної діяльності, а бодай трохи відповідальних ЗМІ на тому боці немає Але ж Кр-к – колишній ленінський стипендіат і доктор технічних наук (із його слів, звичайно). До того ж не з Донецька, а зі Львова (знову ж, із його слів)Ігор Бурдяк: Ну так, 100%-ї відповідності немає. Але загалом психологічне підґрунтя його позиції НМД описане вірно. А щодо ЗМІ – то тут спрацьовує синдром "золотого батону". Збрехали про батон (умовно – тому що наші ЗМІ брехали не тільки про батон, звісно) – отже, і решта все брехня і пропаганда. Якось так... Ви, авторе, забули згадати ще й про "золотий унітаз"...забули сказати як роками посполитим всі канали "чесних" ЗМІ тринділи про "злочинний режим", хоча в чому була його злочинність так ніхто не завдава собі труду відповісти! Диктори віщали день і ніч, як напр. Ярина Васько на "Ері" з єдиною темою, буквально – "ну що ще в нас погано в країні"! "Диктаторський режим" дозволяв безкарно валити на себе купу лайна і помий! Народу повторювали, що стабільна валюта є зло, що систематичне зростання пенсій є нікчемним, що економічна стабільність є "цвинатарною", що податкова чи пенсійні реформи є шкідливим і навіть план на Олімпіаду є дурнуватим! Що ми отримали зараз? Ви написали букав багато, але... Ігор Бурдяк: Вас глодже заздрість до моєї біографії? Я можу додати, що ще маю диплом про докторство у Стенфордському університеті (аби ви ночами гризли подушку від заздрості)....обурені – це, в основному, люди без вищої освіти, без досвіду політичної діяльності, а бодай трохи відповідальних ЗМІ на тому боці немає Але ж Кр-к – колишній ленінський стипендіат і доктор технічних наук (із його слів, звичайно). До того ж не з Донецька, а зі Львова (знову ж, із його слів) Tomodachi: Так, ЗМІ брехливі, із цим погоджуюсь. Я їм теж не вірю. Тепер ми отримали шанс на "геть від Москви". НМД це найголовніше. НМД саме це є головною метою і головним досягненням революції. Ви, авторе, забули згадати "правду" і про папєрєдній пАмаранчевий майдан, про кучміз, про кольчуги, про отруєння і тд. А тепер виявилося, що кучмізму видно не було, що кучма найуспішніший президент сучасної історії України, що Кравчук, якому теж не дали досидіти його каденцію є мало не світочем і фундатором тої країни, якої вже фактично нема! І нема завдяки тим "чесним" ЗМІ і наскрізь продажним писакам і зомбувальникам, які зробили те, що зробили – зруйнували країну мов та іржа зсередини... Так, для своєї анти державницької пропаганди ці авантюристи не гребували використовувати ні трагедію студента Індила, на згвалтованої жінки у Врадіївці, от тільки за розстріл на майдані тепер помовчують! Никита: Як це розуміти – писав стільки букав, заперечував і переконував, що аналогія з "батоном" не є правидьною і раптом здав всі бакавкі статт!?Tomodachi: Так, ЗМІ брехливі, із цим погоджуюсь. Я їм теж не вірю. Тепер ми отримали шанс на "геть від Москви". НМД це найголовніше. НМД саме це є головною метою і головним досягненням революції. Стосовно вірю- невірю, Нікіта, то як повчав мене мій дорогий наставник – в науці вірити не можна нікому, вірити можна тільки фактам! Зрештою, і в Біблії так сказано – по плодах їх пізнаєте їх! Кому ви вірите – парубіям, аваковим, турчіновим, а може "трійці лідерів майдану"?? Згадайте краще притчу про жерновний камінь... Никита: Стосовно цього гасла, то поясніть-но мені, а хто йшов до Москви? Ще Кучма написав Україна не Росія! Той самий Янукович не віддав навіть Тузли москалям! "Досягненням" оспівуваного вами і тисячами подібних путчистських апологетів є втрата територій, фактична громадянська війна, повна руйнація економіки, розділена і пошматована країна...В тій же Книзі Книг сказано, що кожне розділене царство бкде зруйнованим...Янукович спраді є злочинцем, що допустив цей хаос...Tomodachi: Так, ЗМІ брехливі, із цим погоджуюсь. Я їм теж не вірю. Тепер ми отримали шанс на "геть від Москви". НМД це найголовніше. НМД саме це є головною метою і головним досягненням революції. Tomodachi: хто йшов до Москви? Янукович.Україна не могла б залишитися тіпа "посередині" чи "над бійкою". Непідписання Угоди автоматично означало б рух у бік Москви. І щодо державницької позиції. Це насправді дуже важливо! Може, знаєте, у мережі є такий собі Кабуд: він постійно і послідовно підтримував Януковича саме через державницьку позицію. Тепер йому теж гірко і боляче, що Я. не виправдав його надій. Але! у його дописах я бачу розуміння, що мусимо не зважаючи ні на що підтримувати чинну українську владу! Король умер – слава королю! Ось приклад справді державницької позиції НМД Никита: 1. Україна "над бійкою" була і є впродовж всієї своєї історії після 90-го року. Кучмівська політика багатовекторності мала свій успіх і позитивні наслідки. І якби не брехня і вічні бунти, про які раптом заговорив сьогодні Гузар, то і резултати були би інші. 2. Янукович не був проти підписання Угоди і тільки відтермінував її підписання до лютого, аби Україна отримала кращі умови. Брехливі ЗМІ і "трійця" все перекрутили і спокусили Захід, що підпишуть Угоду без всяких компенсацій. Захід повівся на халяву і тепер змушений буде або платити удесятеро, що просив Янукович, або...плюнути на зруйновану Україну. без плану Маршала Україні капут. 3. А я і написав, що треба підтримати П Tomodachi: 1.Мені очевидно, що цей період закінчився. Всі дії Путіна свідчать про те, що ніякої багатовекторності він більше терпіти був не налаштований. Думав, що РФ вже є достатньо сильною, щоб "принудіть хохлов до по дружби". Думав, що Захід поведеться так само, як під час 08.08.08 2. Див. пункт 1 3. Дуже добре. Радий був би відновити з Вами нормальне спілкування Tomodachi: Але ж Кр-к – колишній ленінський стипендіат і доктор технічних наук (із його слів, звичайно). До того ж не з Донецька, а зі Львова (знову ж, із його слів) Ігор Бурдяк: ...обурені – це, в основному, люди без вищої освіти, без досвіду політичної діяльності, а бодай трохи відповідальних ЗМІ на тому боці немає Бо це кому як. Наприклад, Карл Великий взагалі читати не вмів, а є засновником двох держав – Німеччини та Франції. І Великим його називали ще за життя. Никита: Так, цей період багатовекторності закінчився. Чи виграємо ми від цього, один Бог знає. Якщо Захід розробить для України новий план Маршалла, то тоді маємо шанс. хоч обскубаними, але вижити в цій ситуації, а якщо заявить, що, мовляв, викараськуйтеся з ції катавасії самі, то кінець. про який я вас тут незліченно попереджав, настане неминуче. Я вірю в поміч заходу так само як і в їх гарантії нащої недоторканості...На жаль. Зрештою, Ви і самі тієї ж думки. Тоді питання, для чого було своїми руками все валити, якщо маєш таких ненадійних партнерів і зажерливого сусіду? Я ж вам тисячу разів повторював – збережемо Державність, то матимемо шанс і на демократію, і на свободи, і взагал! Ви ж пішли за пустобріхами, які мов та сучка, тільки й вміли, що жонглювати брехливими фразами і грати крапленими картами в т.ч. і з Заходом, якому вони обіцяли, що все потрафлять без їх допомоги! Стосовно спілкування, то не я бойкотував, ігнорував, чи переривав, але ваші серця і мізки були отруєні брехнею і пихою за що і за кого?! Невже Ви і дотепер горді за країну, яка власними руками, мов у якомусь трансі чи наркотичному затьмаренні зруйнувала саму себе і тепер стоїть розбудже і окрадена знову? Мені дуже гірко за ті майдани, за мою УГКЦ, яка замість опамятати натовп стала заохочувальником бунтів...Почитайте сьогоднішню статтю Гузара – просто лагідний дідусь, що пасе заблудших овечок. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() "Проблема" языка: наживка для электората 908 Русскоговорящие украинские националисты... 905 Государство Украина не состоялось... 773 ![]() Русский язык получил государственный статус второго языка в Украине 690 Андрій Іллєнко: Нотатки про соціал-національну революцію 672 Дмитро Чобіт: Макуха або Штрихи до політичного портрета "Блоку Юлії Тимошенко" 668 ![]() | |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
© 2007 - 2020, Народная правда © 2007, УРА-Интернет – дизайн и программирование Перепечатка материалов разрешена только со ссылкой на "Народную правду" и указанием автора. Использование фотоматериалов раздела "Фото" — только по согласованию с автором. "Народная правда" не несет ответственности за содержание материалов, опубликованых авторами. Техническая поддержка: techsupport@pravda.com.ua ![]() | ![]() |
![]() |