![]()
| ||
![]() | ![]() | ![]() |
![]() ![]() | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Правдива наука ніколи не суперечила релігії, а правдива релігія – науці. Яка наука може пояснити воскресіння Лазара, тіло почало розкладатися (Сестра повідомила Ісусу: Господи, він вже засмердівся)?Очевидно, коли йдеться про чудо, наука безсила. А я більш не згідний з наступним:"І чи вправі ми, недостойні, вказувати Творцю як саме Йому творити? І чи можемо заборонити Йому творити саме так?..." Чому ми недостойні? Адже Бог створив нас за образом і подобою? Можливо правильніше буде – "Ми внуки Дажбога!" І все стане на свої місця, – Людина яка створена за образом і подобою може піднятися до розуміння свого діда – Бога. Тим більше що дід розуміє рівень своїх онуків і все їм доносить просто і зрозуміло. А якщо Бог творить незрозуміло для мене, то мабуть і Бог не мій. Чи його інтерпретатори... Хоча розумію що дискусія з віруючим, – марна справа, – проте стаття чомусь розміщена автором в розділі дискусії... ""Яка наука може пояснити воскресіння Лазара, тіло почало розкладатися (Сестра повідомила Ісусу: Господи, він вже засмердівся)? Очевидно, коли йдеться про чудо, наука безсила..."" Колись і електрика вважалася б чудом...:) Втім, усе вірно, божественну дію осягнути (пізнати до кінця) неможливо. А чудо в точному розумінні цього слова і є перетинання двох планів буття, двох світів: тонкого й фізичного. Тож наука завжди відставатиме від містичного досвіду. Що ж стосується воскресіння Лазаря – раджу мою статтю на цю тему "ВОСКРЕСІННЯ ЛЮДИНИ. РЕАЛЬНИЙ ПОГЛЯД": http://vedmedenko.org.ua/statti.php?num=135 ""А я більш не згідний з наступним:"І чи вправі ми, недостойні, вказувати Творцю як саме Йому творити? І чи можемо заборонити Йому творити саме так?..." Чому ми недостойні? Адже Бог створив нас за образом і подобою?..."" Ну, по-перше лише за образом, подобу кожному з нас слід ще здобути. А відповідь на запитання була дана у самій статті: "Горе тому, хто з Творцем своїм свариться, черепок із земних черепків! Чи глина повість гончареві своєму: "Що робиш!"; а діло його: "Ти без рук!"" (Книга пророка Ісаї, 45.9). ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() "Проблема" языка: наживка для электората 908 Русскоговорящие украинские националисты... 905 Государство Украина не состоялось... 773 ![]() Русский язык получил государственный статус второго языка в Украине 690 Андрій Іллєнко: Нотатки про соціал-національну революцію 672 Дмитро Чобіт: Макуха або Штрихи до політичного портрета "Блоку Юлії Тимошенко" 668 ![]() | |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
© 2007 - 2020, Народная правда © 2007, УРА-Интернет – дизайн и программирование Перепечатка материалов разрешена только со ссылкой на "Народную правду" и указанием автора. Использование фотоматериалов раздела "Фото" — только по согласованию с автором. "Народная правда" не несет ответственности за содержание материалов, опубликованых авторами. Техническая поддержка: techsupport@pravda.com.ua ![]() | ![]() |
![]() |