Поиск по сайту:
Найти



Народные блоги

Добавить ленту статей сайта в свой iGoogle
Последние публикации

У Чернівцях адвентисти влаштували святковий концерт для найкращої половини людства

адвентист | 20.03.2011 20:05

-1
Рейтинг
-1


Голосов "за"
2

Голосов "против"
3

Мама, матінка, матуся... Безліч дорогих серцю слів можна сказати про маму. Для кожного з нас ― це найближча і найрідніша людина у всьому світі. Скільки б років вам не було, як би далеко ви не жили (в одній квартирі або на різних полюсах Землі ― відстань немає значення), все одно ближчої людини, ніж мама у вас ніколи не буде.

У Чернівецькій обласній філармонії відбувся урочистий концерт під назвою "Найкраща половинка людства", організатором якого виступила Буковинська конференція Церкви Адвентистів Сьомого Дня. Близько 400 чернівчанок завітали на цей захід.

Свято розпочалося інструментальним тріо. Потім Сніжана Кушнір виконала пісню "Україно". Глядачі з задоволенням слухали цей виступ.

"...Кожна людина у нашому світі,

Згадує роки дитинства прожиті,

Мріють дорослі, хоч на хвилину

Знову відчути себе як дитину.

В світі лукавому треба зуміти

Мамине серце від зла захистити.

Вчитись у них зла в душі не носити,

Надіятись, вірити, любити!"

Із такими словами на початку звернулись до всіх присутніх ведучі ― Даніела Вовк, Катерина Ясенівська та Руслана Гайсан. Три чарівних дівчинки привернули особливу увагу гостей своїм виходом на сцену, а висловленими словами передали атмосферу та настрій усього вечора.

На урочисте свято були запрошені вокальні та інструментальні колективи Буковинської конференції. Гості мали чудову нагоду насолодитися грою інструментального колективу, а також співом дитячого хору "Фіміам", керівником якого є Петро Романик.

"Приїжджайте частіше додому,

Щоб не мучила совість потому.

Не привозьте ні грошей, ні слави

Будьте з рідними ніжні, ласкаві,

Скоро можете їх не застати,

Щоб не мучила совість потому

Приїжджайте частіше додому!"

Із такими словами звернулась до присутніх також ще одна ведуча вечора Алла Гайсан, після чого Валентин Пилипчук з дружиною Світланою виконали пісню "Мамин хліб". Під час співу троє дівчаток винесли на вишитому рушнику хліб. Усі були просто зворушені цим дійством.

Того ж вечора двічі лунала благословенна звістка із Святого Письма. Першим виступив пастор Церкви Борис Максимчук, який звернувся до усіх матерів. "Наш Небесний Батько, порівнюючи Свою любов до людини, порівняв її із справжньою материнською любов'ю, але, знаючи, що трапиться внаслідок гріха, Він сказав: "Якщо і вона забуде, Я ― не забуду тебе!" Пастор також розповів про благословенну надію в Ісусі. Розказав про Спасителя, "...Який прийшов, щоб повернути серця матерів до дітей і серця дітей до матерів, щоб витерти сльози тим, хто вже попрощався з близькими, щоб повернути людям чудову Нову Землю, де не старітимуть наші матері, де зникне відчуття страху за дитину, де мир і безпека будуть вічні. Щастя для наших матерів бачити дітей щасливими, а ще більше щастя ― бачити дітей спасенними".

Після короткої духовної настанови ансамбль бандуристів "Буковинська перлина", музичні колективи "Сардіс" та "Жива вода" радували слухачів чудовим співом.

"В нічному небі, хтось розсипав срібні зорі

І утворився зоряний на небі шлях,

Так мамина молитва у добрі та горі,

Оберіга дитину все її життя".

Саме після таких зворушливих слів ведучих, у виконанні Сніжани Кушнір пролунала пісня "Мама", під час якої усім жінкам у залі, пастори подарували прекрасні троянди.

У підсумку свята Іван Завадюк, старший пастор Буковинської конференції Церкви Адвентистів Сьомого Дня, виступив із натхненними словами духовних настанов. Він розповів про чоловіка, якому приснився сон про сліди на піску...

"Коли у чоловіка все було гаразд, він бачив двоє слідів ― свої та Ісусові. Та в той момент, коли він переживав великі труднощі, бачив тільки одні сліди. Ця людина була засмучена та схвильована, шукала притулку для серця та душі, їй було боляче.

Та згодом чоловік звернувся до Господа і запитав: "Господи, чому ти мене покинув, коли мені було так важко? Ісусе, чому я бачив тільки одні сліди?"

У відповідь Ісус сказав: "Саме тоді, коли тобі було боляче, саме тоді, коли було важко на серці, коли проблеми огорнули тебе із усіх сторін, саме в той момент Я Сам... Я Сам ніс тебе на Своїх руках, тому ти бачив тільки одні сліди... і це були Мої сліди".

Пастор Іван Завадюк привітав усіх присутніх жінок із святом, а також побажав їм довіряти Тому, Хто завжди тримав, тримає і буде тримати нас у Своїх руках, довіритись люблячому Ісусові, Котрий завжди поряд із нами.

Завершив урочистий вечір виступ хору Буковинської конференції "Tе Deum", художнім керівником якого є Петро Романик. У виконанні цього колективу пролунали твори "Благослови, душе моя, Господа", "Святий Боже", а також "Радуйтеся, праведнії!". Спів хору був благословенним підсумковим та співзвучним акордом цього соціально-місіонерського проекту.

На урочистості також були присутні представники із Чернівецької міської адміністрації та з інших державних установ. З словами подяки виступила Тетяна Жибчин ― заступник начальника Управління праці та соціального захисту населення.

Немало людей тут уперше почули про Церкву Адвентистів сьомого дня. У фойє філармонії була організована виставка християнської літератури, всі бажаючі мали змогу ознайомитись з книгами видавництва "Джерело життя".

Багато гостей прийшли на свято із безрадісними сумними обличчями, та в кінці програми можна було побачити щасливі сяючі очі жінок, яким подарували частинку тепла, любові та доброти.










© 2007 - 2020, Народная правда
© 2007, УРА-Интернет – дизайн и программирование

Перепечатка материалов разрешена только со ссылкой на "Народную правду" и указанием автора. Использование фотоматериалов раздела "Фото" — только по согласованию с автором.
"Народная правда" не несет ответственности за содержание материалов, опубликованых авторами.

Техническая поддержка: techsupport@pravda.com.ua