Пошук на сайті:
Знайти



Народні блоги

Додати стрічку статей сайту до свого iGoogle
Останні публікації
треба їсти гарбузи

Оладки гарбузові

Білка | 3.11.2010 16:46

7
Рейтинг
7


Голосів "за"
7

Голосів "проти"
0

Цього року гарно вродили гарбузи. У Америці виріс гарбуз на 810 кілограмів. Ці овочі дуже корисні. Але на Україні їх споживають в основному у складі солодкої гарбузової каші з рисом. Значно простіше і швидше готуються оладки.

Ось є такий класичний рецепт:

ОЛАДЬИ ИЗ ТЫКВЫ, блюдо эстонской кухни

Рецепт на 6 порций. Время приготовления – 35 минут.

400 г тыквы; 200 г пшеничной муки; 100 г молока или простокваши; 2 яйца; ванилин; сода на кончике ножа; жир для жарения; соль.

Очищенную тыкву натереть на мелкой или крупной терке, добавить молоко, муку, соль, сахар, желтки, ванилин, соду. В массу осторожно вмешать белки, взбитые в густую пену. На кипящем жире или масле поджарить с двух сторон румяные оладьи. Подавать горячими со сметаной или вареньем. Муку можно заменить овсяными хлопьями.

Я роблю трохи інакше. До натертого гарбуза додаю манну крупу, сіль і чорний перець. Обжарені оладки поливаю сметаною.

Коментарі









© 2007 - 2020, Народна правда
© 2007, УРА-Інтернет – дизайн і програмування

Передрук матеріалів дозволяється тільки за умови посилання на "Народну правду" та зазначення автора. Використання фотоматеріалів із розділу "Фото" – тільки за згодою автора.
"Народна правда" не несе відповідальності за зміст матеріалів, опублікованих авторами.

Технічна підтримка: techsupport@pravda.com.ua