Пошук на сайті:
Знайти



Народні блоги

Додати стрічку статей сайту до свого iGoogle
Останні публікації
борщ   ціна   дорого   Киев   продукты   подорожание
-4
Рейтинг
-4


Голосів "за"
2

Голосів "проти"
6

Менше їсти чи більше заробляти?

cannes_hedgehog | 22.02.2008 13:55
На київських ринках ростуть ціни на продукти. Борщ навесні може стати для багатьох предметом розкошу
Коментарі
  | 22.02.2008 18:29
Навесні треба варити зелений борщ з кропиви і щавлю. Це дуже смачно, корисно і недорого. Треба взяти досить багато молоденької кропиви, помити, облити окропом, порізати, покласти на сковорідку, де обсмажується цибуля і хвилин двадцять тушкувати з невеликою кількістю води. Тим часом в каструлі вариться картопля і морква. Додати кропиву з цибулею, а коли картопля вже готова, додати трішки щавлю, тільки щоб злегка підкислити борщ, і одразу виключити (щавель варити не треба). Ну і звісно приправи, особливо добре кріп (можна сухий).
Якщо їсти із сметаною та крашанкою, то це взагалі смакотиння.
А якшо ви постуєте, то теж дуже добре і без сметани.
Смачного!
Наташа
Найбільше коментарів
"Проблема" языка: наживка для электората  908
Русскоговорящие украинские националисты...  905
Государство Украина не состоялось...  773
Вопрос русского языка в Украине – тест на демократию?  740
Русский язык получил государственный статус второго языка в Украине  690
Андрій Іллєнко: Нотатки про соціал-національну революцію  672
Дмитро Чобіт: Макуха або Штрихи до політичного портрета "Блоку Юлії Тимошенко"  668









© 2007 - 2020, Народна правда
© 2007, УРА-Інтернет – дизайн і програмування

Передрук матеріалів дозволяється тільки за умови посилання на "Народну правду" та зазначення автора. Використання фотоматеріалів із розділу "Фото" – тільки за згодою автора.
"Народна правда" не несе відповідальності за зміст матеріалів, опублікованих авторами.

Технічна підтримка: techsupport@pravda.com.ua