![]()
| ||
![]() | ![]() | ![]() |
![]() ![]() | ||
![]() ![]() ПроЮрій Самсон | 26.10.2008 11:22 Прочитав в одного з авторів "НП" декларацію відданості Росії: "Я ничуть себя не чувствую врагом и предателем России" І його пояснення такій відданості: "У каждого из нас есть частная память, и в ней теремки, зайцы с лубяной избушкой, Чехов, Булгаков..." Почав шукати, що воно таке "лубяная ізбушка". ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Россия, нищая Россия, мне избы серые твои, твои мне песни ветровые – как слезы первые любви. Так я узнал в своей дремоте страны родимой нищету и в лоскутах ее лохмотий души скрываю наготу... Русь, опоясана реками и дебрями окружена, с болотами и журавлями и с мутным взором колдуна... українське село ну зовсім не схоже на то що змалёвано... слава Богу Wasil: Але як же ж вони старалися, скільки сил своїх приклали і крові пролили нашої, аби наші селе були б подібними до їх. Аби "чувчтвувать родіну"!українське село ну зовсім не схоже на то що змалёвано... слава Богу А в узбушках иконки висят..., те, что я в "фото" выставила. Мрак!!! Какой мрак!!!Сравните этот мрак с акуратными деревяными хатками в Карпатах. Ну, навіщо ви всі так... Там, проти сподівань, є правда-матка – про те, як живе насправді російський народ. Але ж і не радійте, що розкрутили ЄСМ на самокритику – вони вважають, що так і має бути, і належиться таке становище сумлінно зберігати. Бо з голим задом одне те й залишається – пишатися Великою Росією. ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() "Проблема" языка: наживка для электората 908 Русскоговорящие украинские националисты... 905 Государство Украина не состоялось... 773 ![]() Русский язык получил государственный статус второго языка в Украине 690 Андрій Іллєнко: Нотатки про соціал-національну революцію 672 Дмитро Чобіт: Макуха або Штрихи до політичного портрета "Блоку Юлії Тимошенко" 668 ![]() | |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
© 2007 - 2020, Народна правда © 2007, УРА-Інтернет – дизайн і програмування Передрук матеріалів дозволяється тільки за умови посилання на "Народну правду" та зазначення автора. Використання фотоматеріалів із розділу "Фото" – тільки за згодою автора. "Народна правда" не несе відповідальності за зміст матеріалів, опублікованих авторами. Технічна підтримка: techsupport@pravda.com.ua ![]() | ![]() |
![]() |