| ||
![]() | ||
Єдина криза в Україні – це безініціативністьRealDreamer | 15.07.2008 01:47 Україна, як непахане поле в більшості галузей економіки, крім монопольних і напівмонопольних. Тобто газ, нафта, метали, тут все зрозуміло і ефір просто зашумлений пустопорожніми повідомленнями, які гроші там циркулюють. Крок вправо або вліво – інфантильність і безініціативність. Моє місце там де я є. З філософської точки зору правильно. Також це правильно з релігійної точки зору (так мислять буддисти, наприклад).Все чого я недосяг – все моя проблема. Але в статті мова йде про владу і про уряд. Від них потрібно щонайменше закони і налоги такі, за яких можна працювати, не порушуючи ці закони і чесно сплачуючи налоги. В Україні це неможливо. Отже, влада наперед робить тих громадян, які хочуть займатися бізнесом, правопорушниками. Никита: З філософської точки зору правильно. Також це правильно з релігійної точки зору (так мислять буддисти, наприклад).Моє місце там де я є. Все чого я недосяг – все моя проблема. Але в статті мова йде про владу і про уряд. Від них потрібно щонайменше закони і налоги такі, за яких можна працювати, не порушуючи ці закони і чесно сплачуючи налоги. В Україні це неможливо. Отже, влада наперед робить тих громадян, які хочуть займатися бізнесом, правопорушниками. Але теж правда. | "Проблема" языка: наживка для электората 865 Государство Украина не состоялось... 669 Русский язык получил государственный статус второго языка в Украине 650 Русскоговорящие украинские националисты... 641 Ми не росіяни (Ми не русскіє) 584 Посмотрим на карту. Украины 526 Любовь и ненависть России. Украина 473 | |
| © 2007 - 2008, Народна правда © 2007, УРА-Інтернет – дизайн і програмування Передрук матеріалів дозволяється тільки за умови посилання на "Народну правду" та зазначення автора. Використання фотоматеріалів із розділу "Фото" – тільки за згодою автора. "Народна правда" не несе відповідальності за зміст матеріалів, опублікованих авторами. Технічна підтримка: support@narodnapravda.com.ua | | |